Menu Sluiten

Staaldeuren


Staaldeuren

Algemene informatie over staaldeuren.

Hoewel sommige metalen sterker zijn dan andere, betekent dit niet dat ze perfect in elkaar zullen grijpen. Dit is de reden waarom stalen deuren zijn een betere keuze voor uw garagedeur dan houten degenen.

Staaldeuren hebben geen honingraat frames. In plaats daarvan, veel commerciële en residentiële stalen deuren zijn niet echt volledig in staal maar bevatten eerder een stalen buitenkant. Dit staat bekend als een holle metalen deur. De meeste deuren van massief metaal bestaan in militaire of maritieme toepassingen.

Er kunnen echter nog steeds stalen deuren met een holle kern worden gemaakt, net als bij deuren van multiplex met een holle kern. Deze kozijnen zijn nog steeds massief, omdat de binnenkant gevuld is met isolatieschuim. Om het uiterlijk van staal te behouden, wordt de binnenkant van deze kozijnen geverfd met zwarte verf, vergelijkbaar met wat wordt gebruikt voor melamine.

Er zijn twee soorten stalen deuren waarbij deze methode voor het lijstwerk wordt gebruikt: het buitenlijstwerk en het binnenlijstwerk. Het buitenlijstwerk bestaat meestal uit slechts enkele centimeters isolatie en een dunne laag lijm die op de buitenrand van de deuropening wordt aangebracht.

Stalen deuren hebben meestal een massieve uitstraling.

Als u zich zorgen maakt dat uw stalen deuren het niet uithouden bij extreme temperaturen, moet u rekening houden met het type isolatie dat bij de fabricage is gebruikt. Niet alle stalen deuren zijn gelijk geschapen. Sommige bevatten meer staal, terwijl andere minder bevatten.

Stalen deuren die meer staal bevatten hebben een dubbelwandige constructie die helpt om maximale weerstand tegen extreme temperaturen te garanderen. Dit type deur wordt vaak geïsoleerd met argongas, hoewel dit gas soms via een takel naar de buitenkant van het gebouw wordt afgevoerd.

Een andere optie voor extra duurzaamheid is de aanschaf van een set holle metalen deuren in plaats van stalen deuren. Holle metalen deuren zijn een goede investering voor wie op zoek is naar extra stevigheid op lange termijn. Ze kunnen echter duurder zijn dan stalen deuren en zullen regelmatig moeten worden onderhouden.

Staal heeft een sterke mechanische weerstand, zelfs wanneer het gebogen is.

Hierdoor is het mogelijk om heel grote constructies te realiseren en tóch gebruik te maken van hele ranke profielen.

Info over staaldeuren

Het terrein van Staaldeuren

Staaldeuren.

Rolvorming is een methode die wordt gebruikt om stalen deuren het uiterlijk van houten deuren te geven.

De methode is vrij eenvoudig: standaard deurpanelen worden eerst aan elkaar gelast, vervolgens wordt een dunne laag bowingmateriaal, op hout lijkende substantie, over de gelaste panelen gerold om eventuele onregelmatigheden op te vullen. Zodra de buiglaag is aangebracht, worden de panelen met de hand gevormd volgens de blauwdruk.

Stalen deuren en hout zijn beide gemakkelijk te maken, en een snel weekendje werk kan uw huis de natuurlijke uitstraling geven van een goed geconstrueerde, solide deur.

Een zeer groot voordeel van staal is de veiligheid ervan. Staal is bestand tegen inbraak en brand. Staal wordt gelast. Hierdoor is het mogelijk om verschillende constructies te maken in allerlei vormen zonder hierbij aan stevigheid te moeten inboeten.

Meer info over staaldeuren nu op www.k-staaldeuren.be.

Tags

Beste Stalen Deuren | Betaalbare Stalen Binnendeuren Antwerpen | Betaalbare Stalen Binnendeuren | Leveranciers Staaldeuren Antwerpen | Leveranciers Staaldeuren | Leveranciers Stalen Deuren | Maatwerk Sta |